Caută
Close this search box.

METEO. Atmosferă închisă în multe zone din țară, iar la munte va fulgui trecător

[[{„value”:”

Vineri, vremea se menține rece, însă ploile vor fi prezente doar în Banat și Crișana. În restul regiunilor cerul va rămâne acoperit de nori. În zona montană, ninsorile vor cuprinde Carpații Occidentali și Meridionali, iar vântul se va înteți din când în când. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade.

În Capitală, situația nu se schimbă foarte mult, mulți nori în peisaj, însă vom vedea și soarele. Maxima va urca până la 8-9 grade.

La munte, înnorările persistă și vor fi ninsori slabe în majoritatea masivelor. La noapte, cerul se va degaja și este posibil să apară ceața. Vântul se mai domolește puțin și doar pe creste va sufla mai tare.

Vremea în weekend

Vremea se va mai încălzi puțin în weekend, cerul se va degaja ușor-ușor de nori și, cel mai probabil, în dealurile submontane vor fi ploi slabe. La munte, la altitudini de peste 1400 de metri, trecător vor fi precipitații mixte și tot pe aici vântul va avea intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade.

Duminică, vremea va fi caldă și frumoasă în majoritatea regiunilor, iar precipitații mixte vor fi doar în zona montană, însă la altitudini mari. Se vor înregistra maxime de până la 18 grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică vor fi precipitații însemnate cantitativ și în nord-vestul continentului, prin unele zone, norii vor rămâne în peisaj, iar temperaturile vor fi în scădere.

În Peninsula Scandinavă cerul va fi acoperit de nori, cu precipitații sub toate formale, ploaie lapoviță și ninsoare.

În restul continentului vremea va rămâne schimbătoare, cu ploi pe arii extinse, iar vântul se mai domolește puțin.

The post METEO. Atmosferă închisă în multe zone din țară, iar la munte va fulgui trecător appeared first on tvrinfo.ro.

„}]] 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri