Caută
Close this search box.

E anchetată penal, pentru că ar fi lovit un elev de șase ani

E anchetată penal, pentru că ar fi lovit un elev de șase ani

Noi acuzații de abuz în școală. O învățătoare de la Liceul „William Shakespeare”, din Timișoara, este anchetată penal, pentru că ar fi lovit un elev de șase ani.

Părinții copilului o acuză de comportament abuziv, atât verbal cât și fizic. Copilul ar fi fost traumatizat de comportamentul femeii, iar acest lucru este certificat de un raport al unui psiholog. Părinții au mutat copilul la altă școală și au făcut plângere la Poliție.

Băiețelul, în vârstă de 6 ani, a fost elev la Liceul „William Shakespeare” din Timișoara, până în această iarnă. În luna decembrie, părinții s-au alarmat când au observat că cel mic are un comportament schimbat.

Părinții au început să verifice spusele celui mic și au întrebat și alți părinți despre comportamentul învățătoarei. Mulți au confirmat că este adevărat ce spune băiatul și au decis să discute cu învățătoarea. Într-o înregistrare făcută de mamă, se aude cum femeia neagă totul, conform TVRInfo.

Nu l-am atins că să… l-am atins doar că să-l … l-am avertizat: te rog frumos să fii atent. De la începutul anului, până acum, el nu a fost atins cu nimic. Numai cu vorbe. El de unde ştie că sunt nervoasă? Poate l-am atins de drag!

Părinții au decis să îl mute pe copil de la școală, iar pe cererea de transfer au scris că din motive de agresiune. Părinții l-au dus pe cel mic la un psiholog, care a constatat că micuțul a suferit o traumă.

Conducerea Liceului „William Shakespeare” din Timișoara susține că ancheta disciplinară este în curs, iar învățătoarea a fost audiată. Învățătoarea a refuzat să ofere un punct de vedere. Cazul este anchetat și de polițiști, care au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri