Caută
Close this search box.

Prințesa de Wales, Kate, zâmbitoare și într-o formă fizică bună

Prințesa de Wales, Kate, zâmbitoare și într-o formă fizică bună

Prințesa de Wales a avut prima apariție, la două luni de la operația suferită. Fotografiată de cotidianul The Sun, Kate pare sănătoasă și în formă fizică foarte bună. Britanicii au primit cu bucurie vestea că soția prințului moștenitor al coroanei, William, a trecut cu bine peste problemele de sănătate.

Tabloidul britanic, care a difuzat şi o secvenţă video, a pus pe prima pagină o fotografie în care prințesa de Wales apare alături de soțul său.

În vârstă de 42 de ani, Kate a fost spitalizată pentru două săptămâni, timp în care a suferit o intervenție chirurgicală. Casa Regală nu a furnizat informații despre natura acesteia.

Citește și: Kate, Prinţesa de Wales, a fost văzută la Windsor, alături prințul William și de cei trei copii

În ultimele săptămâni, au apărut zvonuri și comentarii despre starea sănătății sale.

De la Crăciun, când a apărut alături de ceilalți membri ai familiei regale, Kate nu a mai apărut în public sau în mass media.

Fotografia prințesei de Wales trebuia să pună capăt zvonurilor, însă a făcut exact opusul

Fotografia prințesei de Wales zâmbitoare, flancată de cei trei copii ai săi, ar fi trebuit să pună capăt exploziei de speculații cu privire la sănătatea și locul unde se află. În schimb, a declanșat o nouă controversă pentru familia regală britanică, conform TVRInfo.

Imaginile date publicității luni seara și marți au fost surprinse sâmbătă. Zâmbitoare și într-o formă fizică foarte buna, Kate a fost la cumpărături alături de printul de Wales la un magazin cu produs agricole situat în apropierea reședinței lor. Ducesa de Wales își va relua activitățile după 31 martie.

Prinţesa Kate revine la angajamentele oficiale pe 8 iunie. Va fi prima sa apariţie publică după operaţia din ianuarie

Prinţesa Kate va participa, pe 8 iunie, la o paradă militară organizată cu ocazia aniversării monarhului britanic. Va fi primul angajament oficial anunţat pentru prinţesă de la intervenţia chirurgicală pe care aceasta a suferit-o la jumătatea lunii ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri