Caută
Close this search box.

Surse: Liderii coaliţiei şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la PMB

Liderii coaliţiei de guvernare şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, potrivit unor surse politice.

Cîrstoiu participă la şedinţa coaliţiei de guvernare care se desfăşoară marţi, la Palatul Victoria. La reuniune participă liderii coaliţiei şi cei ai organizaţiilor PSD şi PNL din Bucureşti.

Mâine ar urma să fie făcut anunțul oficial al candidaturii.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a ținut să aibă o discuție cu Gabriela Firea, cea care anunțase în interiorul partidului candidatura pentru Primăria Capitalei și cu toți liderii filialelor din Capitală, pentru a liniști apele din partid.

La primăriile de sectoare, PSD ar urma să propună un candidat pentru sectorul 1. Pentru sectorul 2, primarul va fi propus de PNL. Se discută despre numele Monicăi Anisie, dar și despre despre Mihai Culeafă, vicepreședintele ANPC. Pentru sectorul 5 se discută despre liderul filialei PNL, ca posibil candidat la primărie.

Luni seară, după o şedinţă care a durat aproape patru ore, liderii coaliţiei PSD – PNL au decis să meargă cu candidaturi comune la Primăria Capitalei, primăriile de sector, Consiliul General şi Consiliile locale de sector.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirma, luni, înainte de şedinţa coaliţiei, că proiectul listelor comune PNL – PSD pentru Bucureşti are „o susţinere majoritară”, de peste 50%, iar acesta presupune o coerenţă între municipalitate şi sectoare. 

The post Surse: Liderii coaliţiei şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la PMB appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri