Caută
Close this search box.

Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep: E o provocare frumoasă pentru mine să o readuc pe Simona acolo unde merită să fie

Carlos Martinez speră ca Simona Halep să revină în elita tenisului mondial. ,,Are toate calitățile pentru asta”, a spus noul antrenor al Simonei. ,,Nu am uitat sa joc tenis”, l-a completat Simona.

Carlos Martinez a refuzat timp de cinci luni să semneze contracte cu alte jucătoare de tenis până ce Halep a fost absolvită de acuzația de dopaj la TAS:

CARLOS MARTINEZ, antrenor Simona Halep: „Când m-a contactat să lucrez cu ea, nu am ezitat. E o provocare frumoasă pentru mine să o readuc pe Simona acolo unde merită să fie”.

Fostul antrenor al Simonei, Darren Cahill, a intermediat contractul cu Carlos Martinez.

CARLOS MARTINEZ, antrenor Simona Halep: „Pentru mine, Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare din toate timpurile. Era una dintre jucătoarele mele preferate când lucram cu Kuznetsova sau cu Kasatkina”.

SIMONA HALEP: „Sunt multe lucruri la care lucrez și sunt sigură că mai am de muncit. Parcă totul e nou dar totodată este vechi. Știu să joc tenis, știu să mai joc tenis, dar pe deplasare, pe coordonare, este un pic mai dificil”.

După zece zile de antrenamente pe zgură, atât în sală, cât mai ales în aer liber, Martinez a reușit să o scape pe Halep de durerile la umăr apărute la „Miami Open”.

SIMONA HALEP: „Sunt bine, am făcut mici ajustări la serviciu și mă simt mult mai bine, nu mai am dureri. Importantă este sănătatea”.

CARLOS MARTINEZ, antrenor Simona Halep: „Nu trebuie să uităm că Simona vine după o perioadă lungă în care nu a putut juca. În prima săptămână ne-am concentrat pe niște detalii tehnice, pentru că avem timp ca să lucrăm. Nu doream să alerge prea mult”.

The post Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep: E o provocare frumoasă pentru mine să o readuc pe Simona acolo unde merită să fie appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri