Caută
Close this search box.

Femeie rănită, după ce un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit

Femeie rănită, după ce un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit

O femeie a fost rănită, miercuri seară, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit cu o autoutilitară, pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Circulaţia rutieră a fost blocată pe sensul spre Sibiu, valorile de trafic fiind ridicate.

Accidentul a avut loc pe DN 7.

”Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că, în localitatea Bujoreni, ar fi avut loc o coliziune între o autoutilitară şi un autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea unei femei de 53 de ani, din localitatea Bujoreni, conducătoarea autoturismului, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Vâlcea.

Femeia a fost transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD, conform News.ro.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier a fost blocat, pe sensul Râmnicu Vâlcea-Sibiu, timp de peste jumătate de oră, valorile de trafic fiind ridicate.

Potrivit Centrul Infotrafic, tot pe DN 7 este aglomeraţie între localităţile Tălmaciu şi Balota, fiind formate coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers, din cauza lucrărilor de reparaţii la carosabil.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu multă atenţie, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi drum, să păstreze în mers o distanţă de siguranţă între autovehicule şi să se asigure foarte bine înainte de fiecare manevră, evitând depăşirile riscante şi adoptând o conduită preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri