Caută
Close this search box.

Inter a câştigat Derby de la Madonnina şi e campioana Italiei

Inter a câştigat Derby de la Madonnina şi e campioana Italiei

Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei.

Inter a deschis scorul relativ repede, în minutul 18, când a marcat Acerbi. În continuare, Thuram a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 38, dar şi Sommer a avut câteva intervenţii salvatoare în poarta oaspeţilor.

Thuram şi-a trecut însă numele pe lista marcatorilor, imediat după pauză, în minutul 49. Milan a redus din diferenţă în minutul 80, prin Tomori.

Fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat, în minutul 90+3, Theo Hernandez (AC Milan) şi Dumfries (Inter).

AC Milan a mai avut un jucător eliminat, în minutul 90+7, pe Davide Calabia,şi Inter s-a impus cu 2-1. Echipa lui Simone Inzaghi a devenit matematic campioană a Italiei, cucerind titlul cu numărul 20 din istorie.

Într-un alt meci, AS Roma a pierdut cu 1-3, pe teren propriu, meciul cu Bologna. Azmoun (min. 56) a marcat pentru gazde, în timp ce bolognezii au înscris prin El Azzouzi (min. 14), Zirkzee (min. 45) şi Saelemaekers (min. 65), conform News.ro.

În clasament, Inter Milano are 86 de puncte şi este matematic campioană, Milan este pe locul secund, cu 69 de puncte, Bologna este pe 4, cu 62 de puncte, iar AS Roma ocupă poziţia a cincea, cu 55 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri