Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis, în vizorul propagandei de la Moscova. Intenția sa de a candida la șefia NATO, analizată la cel mai mare post de televiziune de stat din Rusia

Mașina de propagandă a Rusiei l-a luat în vizor pe președintele Klaus Iohannis. Cel mai mare post de televiziune de stat din Rusia, Channel One, a difuzat, miercuri seară, o emisiune dezbatere dedicată președintelui României.

Propagandistii Moscovei au dezbătut intenția liderului de la București de a ajunge la șefia NATO.

Timp de o oră, 8 invitați, printre care experți militari, neuropsihologi și chiar specialiști în dezinformare și tehnici de manipulare, au analizat într-un mod negativ personalitatea lui Klaus Iohannis.

Au fost menționate dosarele penale de trafic de copii deschise pe numele lui, călătoriile scumpe cu avioane particulare în vizitele din străinătate, totul, spune canalul rusesc, pe fondul sărăciei din România.

Emisiunea, intitulată „Păpușile urmașului Tutti”, este specializată în denigrarea liderilor politici occidentali, care nu convin Moscovei.

The post Klaus Iohannis, în vizorul propagandei de la Moscova. Intenția sa de a candida la șefia NATO, analizată la cel mai mare post de televiziune de stat din Rusia appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri