Caută
Close this search box.

O fetiță palestiniană a fost împușcată în brațele mamei sale, în timp ce încercau să se întoarcă acasă, în nordul Fâşiei Gaza

În haosul care a urmat după ce mii de palestinieni au fost refuzați duminică să se întoarcă în casele lor în nordul Gaza, o fetiță de 5 ani a fost împușcată în cap de soldații israelieni, a declarat mama ei, citată de CNN.

Într-o înregistrarea video se vede cum un bărbat cară o fetiță de 5 ani, pe nume Sally Abu Laila, care sângera, iar oamenii se înghesuiau panicați în jurul ei încercând să îi acopere rana.

Mama ei, Sabreen, a declarat pentru CNN că fiica ei era în brațele ei când soldații israelieni au tras în ea. Sabreen, alături de cei patru copii ai săi, încerca să treacă prin punctul de control, când doi tineri s-au strecurat între ea și alte femei care așteptau la coadă, ceea ce i-a determinat pe soldații israelieni să tragă în ei.

„Am încercat să o las pe fiica mea pe jos, dar nu se putea mișca. Mi-am văzut mâinile pline de sânge. Am strigat-o: ‘Sally! Sally! Sally!”, dar ea nu a răspuns”, a declarat Sabreen.

În cele din urmă, ea a spus că a reușit să ajungă la spitalul Martirilor Al-Aqsa, unde fiica ei este sub tratament. A declarat pentru CNN că aceasta se află încă la terapie intensivă.

 

 

The post O fetiță palestiniană a fost împușcată în brațele mamei sale, în timp ce încercau să se întoarcă acasă, în nordul Fâşiei Gaza appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri