Caută
Close this search box.

Un autobuz al societății de transport public din Galați a lovit 3 persoane pe trecerea de pietoni

Accident grav produs sâmbătă dimineață la Galați. Atenție, sunt informații care vă pot afecta emoțional! Un autobuz al societății locale de transport public a lovit 3 persoane pe trecerea de pietoni. Se pare că șoferul nu le-a observat. Una dintre victime a fost transportată la spital.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11.00.

Trei femei în vârstă de 54, 55 și 67 de ani traversau pe trecerea de pietoni în momentul în care au fost lovite de autobuz.

Autobuzul era condus de un șofer în vârstă de 48 de ani.

În urma impactului, femeia de 55 de ani a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost chemată o ambulanță, care a transportat-o la spitalul de urgență din oraș.

În momentul producerii accidentului, în autobuz se aflau 40 de călători care nu au suferit răni.

Polițiștii l-au testat cu alcooltestul pe șoferul autobuzului, iar rezultatul a fost negativ.

A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii urmează să stabilească cine a trecut pe roșu, pentru că localnicii din zonă spun că, de cele mai multe ori, pietonii sunt cei care nu respectă regulile de circulație și traversează în fugă pe culoarea roșie a semaforului, pentru a prinde fie tramvaiul care vine pe mijlocul intersecției, fie autobuzul de pe partea cealaltă.

The post Un autobuz al societății de transport public din Galați a lovit 3 persoane pe trecerea de pietoni appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri