Caută
Close this search box.

Un deținut de la penitenciarul Rahova, condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor, a evadat din mașina care îl transporta

Bărbatul este căutat acum de jandarmi, polițiști și de personalul penitenciarului. El are 1,80 înălțime, ochi albaștri, păr șaten și purta un tricou de culoare închisă cu desen alb în zona pieptului, vestă și pantaloni de culoare închisă.

Marți,  09.04.2024, în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor, clasificat în regim de maximă siguranță, aflat în custodia Penitenciarului- Spital București- Rahova, a părăsit mijlocul de transport  deținuți, staționat în zona clinicii Hiperdia Ritmului, stradă Ritmului nr 24, sector 2, București, informează Administrația Națională a Penitenciarelor.

Deținutul are înălțimea de 1,80 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr șaten, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii mijlocului de transport deținuți purta tricou de culoare închisă cu desen alb în zona pieptului și vestă de culoare închisă, pantaloni de trening închiși la culoare și adidași alb cu roșu și talpă neagră.

Multiple forțe îl caută pe evadat: personalul unităţii, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 2 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Autoritățile transmit populației că pentru orice informație cu privire la persoana din fotografie, să apeleze numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul SPITAL București-Rahova, la numerele 021.421.33.34, 021.420.08.10 sau 021 420.24.28.

The post Un deținut de la penitenciarul Rahova, condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor, a evadat din mașina care îl transporta appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri