Caută
Close this search box.

Volodimir Zelenski s-a întâlnit la Kiev cu ministrul britanic de finanțe Jeremy Hunt. Sancţiunile împotriva Rusiei, printre temele de discuţie

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi că s-a întâlnit cu ministrul britanic de finanțe Jeremy Hunt la Kiev și a cerut înăsprirea sancțiunilor împotriva Rusiei.

Potrivit agenției de știri Reuters, Zelenski a declarat într-o declarație pe aplicația Telegram că este recunoscător Marii Britanii pentru că săptămâna aceasta a anunțat un nou sprijin pentru Ucraina, în valoare de 500 de milioane de lire sterline.

„O atenție deosebită a fost acordată politicii de sancțiuni. Este important să se extindă măsurile restrictive împotriva Rusiei și să se excludă posibilitatea ocolirii acestora”, a declarat Zelenski.

„Mulțumesc poporului, guvernului, prim-ministrului și parlamentului Regatului Unit pentru sprijinul acordat Ucrainei de la începutul invaziei la scară largă a Rusiei. Apreciem foarte mult parteneriatul dintre țările noastre” a mai spus Zelenski.

El a precizat că Hunt se va întâlni cu premierul Denis Şmîhal și cu alți miniștri.

The post Volodimir Zelenski s-a întâlnit la Kiev cu ministrul britanic de finanțe Jeremy Hunt. Sancţiunile împotriva Rusiei, printre temele de discuţie appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri