Caută
Close this search box.

Oana Gianina Bulai, noul preşedinte al CA de la regia sării, a petrecut Revelionul cu Ionel Arsene, Dragnea şi logodnica, la Sinaia

oana gianina bulai

Protejata baronului de Neamț, Oana Gianina Bulai, a fost numită șefă peste afacerile cu sare ale României, după ce Ionel Arsene și Liviu Dragnea au petrecut Revelionul la Sinaia.

Bulai, consilier de stat pe Educație și Sănătate în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă și fost consilier al președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost numită membru provizoriu și președinte al Consiliului de Administrație al Societății Naționale a Sării (Salrom), monopolul de stat în domeniu, controlat de Ministerul Economiei.

Ea l-a înlocuit ca membru provizoriu în CA pe Andrei George Ursărescu, fiul lui Dorinel Ursărescu, consilier al președintelui Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM), Gigi Dragomir, fost parlamentar PNL și ALDE de Neamț.

Andrei George Ursărescu a renunțat la mandatul de administrator al Salrom la finalul lunii octombrie 2018. Oana Gianina Bulai a fost numită și președinte al Consiliului de Administrație al Salrom, în locul directorului general al societății, Constantin Jujan, fost șef al Complexului Energetic Hunedoara, care și-a păstrat calitatea de membru al CA.

Salrom este controlată de Ministerul Economiei, cu 51% din capital, celălalt acționar fiind Fondul Proprietatea (49%). Bulai, absolventă a Facultății de Administrație Publică, a fost numită în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului în martie anul trecut, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

În 2017, Oana Gianina Bulai a deținut funcția de administrator public la Consiliul Județean Neamț. Ea a mai avut calitatea de consilier județean și a ocupat și funcția de consilier al președintelui Consiliului Județean Neamț, social-democratul Ionel Arsene.

Ionel Arsene (presedintele CJ Neamt, presedintele PSD Neamt si inculpat in doua dosare penale pentru fapte de coruptie), a petrecut revelionul 2019 intr-o locatie de lux alaturi de Liviu Dragnea si de iubita acestuia, cu 30 de ani mai tanara.

Arsene nu a facut public locul in care si-a petrecut noaptea dintre ani, insa l-a dat de gol o poza pe care a postat-o pe contul sau de Facebook, alaturi de sotia sa.

Poza este facuta in acelasi decor care apare pe fundalul unei alte poze cu Liviu Dragnea si cu iubita lui, Irina, care, potrivit presei, a fost facuta in noaptea de revelion, la Sinaia. Fundalul din cele doua poze este identic, deci au fost facute in acelasi loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri