Caută
Close this search box.

Antena 3 susţine că europarlamentarul care a împiedicat-o pe Maria Grapini să fure voturi e plătit de Soros

antena 3

Realizatorul Antena 3 Răzvan Dumitrescu a susţinut, duminică, într-o emisiune în care a avut-o invitată şi pe Maria Grapini că o bună parte dintre europarlamentarii din Comisia LIBE sunt „aliaţi de nădejde” ai lui George Soros.

Dumitrescu a prezentat o declaraţie făcută în Parlamentul European de către Nigel Farage, liderul UKIP, care acuză faptul că 226 de europarlamentari sunt consideraţi aliaţi de nădejde ai Fundaţiei pentru o Societate Deschisă.

Dumitrescu a descoperit că o parte dintre aceştia sunt şi în Comisia LIBE, astfel încât concluzia realizatorului Antena 3 nu s-a lăsat aşteptată: Kovesi ar fi fost votată de oamenii lui Soros.

„Pe lista aceasta sunt 226 de europarlamentari. Pe noi nu ne interesa neapărat lista întreagă, ci am vrut să vedem dacă în Comisia LIBE sunt astfel de parlamentari trecuţi la captiolul ‘aliati de nadejde’ de către Fundaţia pentru o Societate Deschisă.În Comisia LIBE, care în total are 120 de membri, cu tot cu supleanţi, am identificat 52 de persoane de pe lista acestei lucrări făcute de Fundaţia pentru o Societate Deschisă”, a spus Răzvan Dumitrescu.

Maria Grapini, prezentă în studio, a ţinut să constate că şi europarlamentarul care i-a dat peste mână când a numărat greşit voturile pentru Kovesi, Judith Sargentini, a fost pe lista lui George Soros.

„Doamna Metsola a adunat grupul PPE şi i-a înlocuit pe cei din alte state cu patru români care nu sunt membri LIBE”, a alimentat Grapini teoria conspiraţiei sorosiste.

Un răspuns

  1. I eu sunt un bursier Soros si i-as da una mai zdravănă peste mina unei hoațe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri