Caută
Close this search box.

Editura ”Fusion 21” promovează scriitorii români în străinătate

Cu prilejul Târgului internațional Gaudeamus 2016, editura „Fusion21” abordează piața editorială din țara noastră și din străinătate cu un concept nou, inovativ: promovarea autorilor români în cadrul unor proiecte individuale, dedicate, personalizate.

Astfel, „Fusion21” își va concentra atenția de fiecare dată nu asupra unui grup de autori, ci asupra unuia singur, acesta beneficiind de întreaga logistică și know-how al editurii, într-un proiect care îl va trata ca brand unic, pregătit pentru export. „Fusion21” își asumă misiunea de a le oferi cititorilor de pretutindeni cărțile scriitorilor români care plăsmuiesc lumi inedite și propagă idei provocatoare. Editura își propune să susțină acei autori ale căror cărți pot depăși granițele limbii române și va întreprinde toate demersurile posibile legate de promovare (traduceri, lansări, evenimente, prezențe la târgurile internaționale de carte etc.), pentru a adăuga numele lor pe lista bestseller-urilor occidentale.

Sloganul „Fusion21” – „Mai mult decât cărți” se traduce prin aceea că în domeniul ficțunii, vor fi editate manuscrisele cu un potențial real pentru ecranizare, transpunere dramaturgică sau comicsuri. În ceea ce privește cărțile de formare personală, acestea vor constitui puncte de plecare pentru dezbateri, cursuri sau prelegeri publice, fie ele online sau live. ”De cărțile autorilor noștri se vor bucura mii de cititori, spectatori și cursanți din toate țările. Începem cu America, din primăvara viitoare. Propunerea din acest an este scriitorul Dănuț Ungureanu, pe a cărui promovare intensă se vor concentra eforturile editurii noastre”, precizează un comunicat de presă al editurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri