Caută
Close this search box.

Poliţistul din Suceava, care s-a împuşcat în cap, a murit

Poliţistul din Suceava, care s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare, a murit, luni, după o lună şi jumătate de spitalizare.

Poliţistul, care a fost găsit împuşcat în cap, la începutul lunii august, în maşina personală, pe un deal de la marginea cartierului Burdujeni din Suceava, a murit luni, în urma unei hemoragii puternice.

Anunţul morţii tânărului poliţist a fost făcut de Bogdan Bănică, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR Decus, potrivit Mediafax.

„Îîn urma unei puternice hemoragii şi în ciuda eforturilor medicilor, colegul nostru, Aursulesei Andrei Ionuţ, care la începutul lunii august a fost găsit împuşcat în cap cu arma din dotare, a pierdut lupta cu viaţa. Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te ierte pentru gestul necugetat din acea seară fatidică, Ionuţ, şi chiar dacă ai ales să pleci, noi îţi vom păstra amintirea vie.

„Nu judeca pe nimeni, până nu vei fi mers de două ori, până la lună şi înapoi, în pantofii săi.””, a scris Bogdan Bănică pe Facebook.

FOTO: Fanatik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri