Caută
Close this search box.

Paleologu: Nu voi vota în lipsa unei dezbateri Iohannis – Dăncilă

toader paleologu

Theodor Paleologu, care s-a clasat pe locul 5 în primul tur al alegerilor prezidențiale, afirmă că nu se va duce să voteze în turul doi în lipsa unei dezbateri între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

„Dacă nu există nicio dezbatere electorală pur și simplu consider că cei doi candidați și-au bătut joc de noi. Nu se pune problema să-mi bat joc de vot, validând oameni care-și bat joc de democrație”, a declarat Theodor Paleologu, invitat la Digi 24.

Candidatul PMP a subliniat însă că „sub nicio formă nu se pune problema” să voteze cu Viorica Dăncilă, dar „domnul Iohannis trebuie să facă un minim efort să ne convingă”.

Un răspuns

  1. MINTE , PUTERE si VICTORIE , .dreptei ,..NATIUNII ROMANE !!!.. in turul doi nu este vorba despre un MUT AROGANT sau despre PROASTA SATULUI !!!.. ESTE VORBA DESPRE , DREAPTA si STANGA !!!.. despre EUROPA si NATO , pe de o parte ..si rusia plus FSB .. pe de alta parte !!!..despre SIBERIA sau LIBERTATE si DEMOCRATIE !!!… exista o singura DEZBATERE si ACTIUNE ..despre si pentru .. REINTREGIREA NATIUNII ROMANE , ..despre si pentru ROMANIA ADEVARATA de la 1918 !!!.. .celelalte sunt trecatoare !!!… SUCCES !!!…https://www.youtube.com/watch?v=NzI7Q9jBG7Q&fbclid=IwAR1iHiqOrpXBrPqqNv-mS5O_5BMBD2D7P5AlbqME72IUAcCGIYQnQcvkSKQ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri