Caută
Close this search box.

VIDEO. ENTER, cu Inocențiu Voinea. ”Negoiță, nici nu știi, cât de mic începi să fii!”

robert negoiţă

Simțind probabil, că sfârșitul politic îi este aproape și că se află la ultimul său mandat, primarul sectorului 3 din București, Robert Negoiță, de la PSD, încearcă diverse stratageme care să îl scoată cu fața cât mai curată într-o astfel de situație, extrem de nefericită, care nu este numai a lui, ci și a partidului pe care îl reprezintă.

Astfel, Negoiță se agață zilele acestea de așa-zisa luptă „crâncenă„ pe care el o duce pentru parcurile sectorului 3, lăudându-se nevoie mare cu o decizie a instanței – binevenită, desigur – prin care se anulează retrocedarea a 12 hectare din parcul IOR. Ca și cum el ar fi fost … judecător. Evident, faptul în sine e cât se poate de îmbucurător, lupta împotva mafiei retrocedărilor fiind veche și grea în București. Ea a fost și este dusă de multe persoane, cu sacrificii și riscuri uriașe, cei mai mulți dintre acești oameni rămânând anonimi, în vreme ce figuri care se vor cu orice preț în prim-plan, și Robert Negoiță nu e singurul, încearcă să își aroge toate beneficiile acestei vechi și grele lupte a bucureștenilor. Care e departe de a se fi încheiat.

La o recentă ședință a Consiliului Local al sectorului 3, Robert Negoiță a fost însă pus la punct și redus – efectiv – la tăcere, cu ”materialul clientului” cum se spune, de unul din puținii consilieri PNL, Inocențiu Voinea. Nimic de mirare până aici, pentru că – și o știu mulți – Inocențiu Voinea este unul din cei mai vechi și experimentați jurnaliști și oameni de condei ai României, cu 30 de ani vechime și multiple realizări în presa scrisă, radio și televiziune, chiar în acest moment el realizând un talk-show on-line de înaltă ținută. ENTER se numește talk-show-ul și vă supunem atenției una dintre ediții, excelent realizate, care aduce în dezbatere teme de cea mai stringentă actualitate, cu secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, unul din oamenii-cheie ai noului Executiv.

Revenind, totuși, la ședința Consiliului Local al sectorului 3, vă prezentăm doar un fragment de dialog în care, deși Robert Negoiță beneficia de avantajul evident al funcției, lui Inocențiu Voinea nu i-a fost deloc greu să îl pună la colț pe edilul care, vrând-nevrând, recunoaște cât este el … de mic!

Inocențiu-Ioan Voinea, consilier. „Aș vrea să vă întreb, domnule primar, dacă nu ați mai găsit în altă parte spațiu să închiriați, decât la o societate, pentru partidul pe care înțeleg că urmează sau l-ați înființat, decât la Active Sector 3. Ați încheiat un spațiu mic, pentru un partid mic, cu chirie mică, Nu dumneavoastră veți fi noulpreședinte al Partidului Alianța Sector 3, care a închiriat de la Active Sector 3. Dar totuși, văd că sunt spații mici, chirii mici, partid mic. Era un refren. ”Negoiță, nici nu știi, cât de mic începi să fii!”

Văduva Iuliana, Președinte de ședință. ”Domnule Primar.”

Robert Sorin Negoiță, primar Sector 3. ”Nu m-am dat mare ca alții, eu sunt mic, sunt în banca mea, nu sunt așa de umflat ca alții, ajung la guvernare acum și începe să se umfle pielea pe ei. Nu, nu este cazul. Noi mici am fost. Am fost mititiei în banca noastră, ne facem treaba așa cum putem noi.”

Fără alte comentarii…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri