Caută
Close this search box.

FOTO. Haos pe Otopeni. Sute de persoane blocate pe aeroport

A fost haos pe Aeroportul Otopeni, după ce banda de transport a bagajelor s-a defectat. LA ORA REDACTĂRII ACESTOR RÂNDURI LUCRIRILE SUNT ÎNCĂ DEPARTE DE A FI REVENIT LA NORMAL.

Totul a început în cursul dimineții de vineri. Reprezentanții aeroportului au venit cu explicații abia în jurul orelor 13, când totul era dat peste cap:

”In cursul primei parti a zilei de 3 ianuarie 2020, pe aeroportul Henri Coanda s-au integistrat aglomerari la ghiseele de check-in, in special din cauza ca numarul de bagaje de cala predate de pasageri a fost mult peste nivelul unei zile obisnuite. In aceste conditii, desi nu s-au integistrat defectiuni la sistemele de benzi de bagaje, acestea au functionat cu intermitenta, ca urmare a suprasolicitarii si incarcarii incorecte de catre personalul agentilor de handling.

Suplimentar, s-au inregistrat si caderi repetate de tensiune pe reteaua electrica ce alimenteaza aeroportul, fapt ce a generat mici intreruperi ale altor sisteme din terminal. Facem precizarea ca alimentarea electrica a sistemelor vitale este asigurata si cu generatoare, astfel incât acestea sa functioneze fara intreruperi.

De asemenea, facem precizarea ca nu s-au inregistrat intarzieri semnificative ale curselor” arată aceștia.

Foto Emilian Isăilă, Facebook

Incidentul a apărut într-o perioadă aglomerată din punct de vedere al călătoriilor, întrucât copiii sunt încă în vacanța de iarnă, așa că multe persoane sunt încă concedii.

Angajaţii Ryanair au cărat bagajele de pe bandă cu puținele cărucioare care se găsesc în incinta aeroportului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri