Caută
Close this search box.

VIDEO. Simona urcă triumfal în optimi la Australian Open, FĂRĂ SET PIERDUT! Cu cine va juca

Marea noastră campioană Simona Halep a “executat-o” LITERALMENTE  pe kazaha Yulia Putintseva în turul 3 la Australian Open: 6-1, 6-4,  pe terenul “Rod Laver”, în cadrul celui de-al treilea tur de la Australian Open. nu i-a dat nicio şansă adversarei, care nu a reuşit să-şi câştige serviciul în primul set.

În precedentele două partide Simona Halep s-a impus cu același scor, 2-0 în faţa americancei Jennifer Brady şi a britanicei Harriet Dart, astfel încât fostul lider mondial a ajuns în optimile de finală ale primului Grand Slam al anului fără să piardă niciun set!

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată. Kazaha este cu trei ani mai tânără decât Simona, având 25 de ani, iar la Australian Open bținut două victorii extrem de importante și apreciate în faţa unor jucătoare de calitate, taiwaneza Hsieh în primul meci şi apoi americanca Danielle Collins.

Simona Halep va juca în optimi de finală, luni, 27 ianuarie, cu belgianca Elise Mertens, locul 17 mondial, 24 de ani, 1,79 m, favorita nr. 16 a turneului. Video Youtube

https://youtu.be/3LfHSjuCrec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri