Caută
Close this search box.

Nicușor Dan, ironii la adresa Gabrielei Firea pentru Prelungirea Ghencea: ”Lucrarea va fi terminată în anul 2979”

Nicușor Dan a ironizat-o pe Gabriela Firea, care a spus că lucrările la proiectul Prelungirea Ghencea sunt în grafic. 

Nicușor Dan afirmă că, dacă se menține graficul actual, lucrarea va fi terminată în anul 2979.

Gabriela Firea ne anunţa veselă ieri că lucrările la proiectul Prelungirea Ghencea Domneşti sunt in grafic. Este o noua mostră a imposturii primarului nostru general, pe care locuitorii din zonă, care suportă de ani de zile un trafic insuportabil, o resimt cel mai bine”, declară Nicușor Dan, într-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, în realitate, Gabriela Firea a preluat o lucrare din care până în 2016 se realizase (inclusiv exproprieri) 3,7% şi a dus-o in 2019 la un procent de realizare de 4%: ”În acest ritm, de 0,1% pe an, lucrarea va fi terminată în anul 2979.”

Cifrele exacte sunt următoarele: Costul lucrării (inclusiv exproprieri) este de 565 milioane lei. Pana în 2016 fuseseră executate lucrări de 21 milioane lei (3,7%). În 2017 urmau să fie realizate lucrări de 5 milioane lei, nu s-a realizat nimic. În 2018 nu a fost planificat şi nu s-a realizat nimic. În 2019 urmau să fie realizate lucrări de 90 milioane lei, s-au realizat lucrări de 2 milioane lei (2% din lucrările planificate pentru 2019)”, mai spune Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri