Caută
Close this search box.

Un senator PSD susţine că partidul lui nu e continuatorul Partidului Comunist Român

psd

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a avut o intervenţie agresivă şi arogantă împotriva deputatului USR, Iulian Bulai, care a scos în evidenţă că PSD este continuatorul PCR. Romaşcanu a fost în trecut director al publicaţiilor Cancan şi Libertatea, în perioada în care acestea publicau cu precădere fotografii cu starlete dezbrăcate.

Iulian Bulai a ţinut să remarce, în cadrul audierii ministrului propus la Cultură, Bogdan Gheorghiu, că PSD este continuatorul partidului care a dorit să dărâme Coloana Infinitului cu tractotorul, adică PCR.

Preşedinte comisiei de Cultură, pesedistul Lucian Romaşcanu, a sărit ca ars.

„Domnule Bulai, doamna Wring va spune ceva? A colaborat cu Securitatea, membră de onoare a USR”, a atacat Romaşcanu.

„Nu face parte din Parlamentul României”, a răspuns Bulai.

„Domnule Bulai, dvs. nu puteţi scrie istoria pentru că nu aveţi această capacitate. Nu aveţi şi nici nu sunteţi suficient de departe de evenimente ca să aveţi o concluzie corectă. PSD nu este continuatorul PCR”, a spus arogant Romaşcanu.

„Ion Iliescu a fost preşedintele de onoare al acestui partid”, a replicat Bulai.

„Domnu’ Bulai, haideţi să nu o ducem mai departe. Sunteţi un bun reprezentant de ONG, dar cu politică mai subţire”, a insistat superior Romaşcanu.

Romaşcanu a condus tabloidele de scandal Libertatea şi Cancan, înainte de a intra în PSD. Actriţa Maia Morgenstern a fost foarte revoltată când Dragnea l-a numit pe Romaşcanu ca ministru al Culturii.

„Vă rog frumos, aş dori, aş avea nevoie de consiliere. Vreau să mă înscriu în audienţă la Excelenţa sa domnul Ministru din Ministerul Culturii, Cultelor, Identităţii Naţionale… Societatea Cioclopedica…Aurora Romana …Racnetu’ Carpaţilor… de Balet şi Bune Maniere..

Sau poate că ar fi mai bine să-i trimit un memoriu??? Cu proiecte culturale, implementarea simetriei eclectismului, transcendenta valorificării filonului moştenitorii culturale în contextul implementării standardelor diversificării mijloacelor de expresie şi metodelor de comunicare. Liminale. Da şi subliminale. Să zic cuturalism ( sau culturism- nu-mi mai aduc aminte bine) şi multiculturalism.

Dar dacă Excelenţa să nu-şi mai aduce aminte de mine??? La câte are, săracul, pe cap!?!?!

Poate că cel mai bine ar fi să mă prezint cu câteva articole din niscaiva tabloide, ziare de aleasa emulaţie spirituală şi profundă respiraţie poetică…că nu-mi aduc aminte cum se numesc…parcă ceva ce începe cu C sau K..

Ceva scriitura imundă în care eu şi familia mea, viaţa mea privata- făceau obiectul unei bălăcăreli greţoase????? Acesta este un pamflet..şi mă reprezintă doar pe mine. Pe nimeni altcineva -dintre apropiaţi, colegi, prieteni…etc”, a scris Maia Morgenstern, pe Facebook.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri