Caută
Close this search box.

Ministrul Economiei anunţă în curând măsuri în sprijinul antreprenorilor

virgil popescu

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, se documentează pentru a propune în scurt timp măsuri pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook.

„Făcând treabă! Mă documentez pentru a propune în cel mai scurt timp măsuri pe care să le adoptăm pentru a veni în sprijinul antreprenorilor şi al tuturor celor care contribuie la bunul mers al Economiei, care în aceste zile trec prin momente grele, de incertitudine, pentru că epidemia cu COVID – 19 – Coronavirus ne pune la încercare pe toţi, ne testează capacitatea de a fi uniţi!”, a scris ministrul Economiei, sâmbătă, pe reţeaua de socializare.

El a susţinut, potrivit Agerpres, că nu este infectat cu coronavirus, însă, din respect pentru procedură, se află acasă.

„Rezultatul testului este NEGATIV! Fac această precizare pentru că, din păcate, există dezinformări şi nu vreau să existe motive de panică pentru colaboratori şi angajaţi. Dar respect procedura, sunt la domiciliu!”, a precizat Popescu.

Ministrul a făcut un apel la calm:

„De asta va transmit: Nu abandonăm! Gestionăm, analizăm şi găsim soluţii! Aveţi grijă de voi! Nu vă panicaţi! Respectaţi regulile de prevenţie! Împreună vom merge mai departe!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri