Caută
Close this search box.

Gabriela Firea i-a dat unui PSD-ist un contract de 18 milioane de euro

firea

Europarlamentarul USR Clotilde Armând anunţa că Primăria Bucureşti a acordat, în plină epidemie de coronavirus, un contract în valoare de peste 18.000.000 de euro unei firme controlate de o beizadea PSD.

„M-am uitat din nou prin SICAP să văd ce mai face dna Firea la PMB cu banii bucureştenilor. Tinteti-vă bine: În plină pandemie Primăria Municipiului Bucureşti a acordat ieri un contract în valoare de 18.376.224 EURO unei firme controlată de Alexandru Nanu – fiul primarului din Cornu, fost şef vicepreşedinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA şi amic cu V. Cosma & S. Ghiţă.

Contract: Achiziţie de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adăposturi modulare pentru staţii de troleibuz şi staţii de autobuz.

Firma acestuia nu este la primul contract cu autorităţile locale. A primit în ultimii ani contracte prin atribuire directă de la mai multe instituţii subordonate Primăriei Capitalei. Asta se întâmplă la PMB”, a anunţat Armand.

„Bă, suntem nebuni? 18 milioane de euro pentru adăposturi din staţiile de tramvai şi metrou? Ca să ştiţi, asta înseamnă peste 2/3 din costul spitalului construit de Dăruieşte Viaţa, dacă reţin corect datele. 18 milioane de euro, în plină pandemie. Nu pot să cred”, a comentat jurnalistul Mircea Marian, pe Facebook.

Încă două persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numărul total de persoane decedate ridicându-se la 148, a informat duminică Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Este vorba despre un bărbat de 82 de ani, din judeţul Galaţi, şi o femeie de 70 de ani, din judeţul Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri