Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru prevesteşte că „pesedimea din sud va infecta și Transilvania”

andrei caramitru

Andrei Caramitru afirmă că zonele cel mai puternic afectate de coronavirus sunt cele roşii, din sudul României, care sunt conduse de baronii PSD. „Problema e că acum începe să se extindă şi spre nord şi în Transilvania”, atrage atenţia Caramitru.

„Problema e sudul şi Brasovul (care e conectat la turismul din sud). Aici e imensă majoritate a cazurilor (mai jos e harta cazurilor de azi). În pesedime. Problema e că acum începe să se extindă şi spre nord şi în Transilvania. Lumea circulă, grătare, distracţie, manele. Vai de noi. 1000 e următorul prag. Şi după 2000 pe zi”, a scris Caramitru, pe Facebook.

El a publicat ulterior un nou mesaj dur la adresa PSD, în contextul exploziei numărului de îmbolnăviri.

„Eu atât vă spun. Dacă doamne fereşte suntem blocaţi luni de zile să mai ieşim din ţară din cauza prostiei multora şi incompetenţei politicienilor. Dacă iar iese PSD la alegeri. Trebuie să fii prost să mai stai în ţara asta – cu prima ocazie, cu prima portiţă, trebuie plecat, chiar dacă stai în carantină săptămâni în şir dincolo.

Nu suntem încă acolo. Dar ne apropiem cu viteză mare de zid. Şi atunci din păcate dacă nenorocirea se întâmplă – e de plecat şi nu mai e de întors aici. Să rămână prostii şi Hoţii între ei. Să se infecteze şi să se fure între ei cât vor. Să îşi plătească ei pensiile speciale din hârtie fără valoare imprimată fără număr, de disperare, de benereu”, a mai scris Caramitru.

Cu 555 de noi cazuri de îmbolnăviri în ultimele 24 de ore, România se situează acum pe primul loc în Europa în privinţa numărul de noi cazuri de infectări. Pe locul doi este Polonia, unde s-au înregistrat doar 277 de noi cazuri.

Conform site-ului Worldometers, unde sunt afişate statisticile în timp real, România este campioana absolută, fiind de departe pe primul loc la numărul de noi îmbolnăviri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri