Caută
Close this search box.

Alegeri locale 2020. Adrian Fundeneanu, candidat la Primăria sectorului 5: Sunt revoltat! Sute de familii au rămas pe drumuri

După o vizită la Piața de Flori, Adrian Fundeneanu, candidat la Primăria sectorului 5, este revoltat de felul în care administrația locală actuală a gestionat situația acestei zone.

Sunt revoltat! 300 de familii din sectorul 5 au rămas fără nicio sursă de venit din cauza administrației actuale”, a scris Adrian Fundeneanu, într-o postare pe facebook.

În loc să reglementeze situația cetățenilor care lucrau în una dintre cele mai cunoscute zone din București, actuala conducere a Primăriei Sectorului 5 s-a folosit de sintagma „Ocupare abuzivă a spațiului“ și a lăsat fără mâncare oameni cinstiți și muncitori, scrie Adrian Fundeneanu.

Am vizitat celebra Piață de Flori din sectorul nostru, un simbol al Bucureștiului. Am fost întâmpinat de oameni calzi, deschiși și muncitori. Doar Piața de Flori nu mai există- o dramă pentru toți cei ce lucrau aici, dar și pentru întregul București, cu toții știam acest loc de o viață”, declară candidatul la Primăria sectorului 5, Adrian Fundeneanu.

SUNT REVOLTAT!
300 de familii din sectorul 5 au rămas fără nicio sursă de venit din cauza administrației actuale. În loc să reglementeze situația cetățenilor care lucrau în una dintre cele mai cunoscute zone din București, actuala conducere a Primăriei Sectorului 5 s-a folosit de sintagma „Ocupare abuzivă a spațiului“ și a lăsat fără mâncare oameni cinstiți și muncitori.
Astăzi am vizitat celebra Piață de Flori din sectorul nostru, un simbol al Bucureștiului. Am fost întâmpinat de oameni calzi, deschiși și muncitori. Doar Piața de Flori nu mai există- o dramă pentru toți cei ce lucrau aici, dar și pentru întregul București, cu toții știam acest loc de o viață.
Mai mult de jumătate dintre cei care lucrau aici au părăsit țara. Din cauza edilului în funcție, oamenii nu au mai avut ce să pună pe masă.
Ceea ce nu s-a vazut, a fost investiția constantă a oamenilor care lucrau aici și care și-au asigurat condiții rudimentare, dar decente de lucru, din propriul buzunar.
Primăria Sectorului 5 nu doar că nu și-a onorat promisiunea de modernizare a pieței, ci a dărâmat munca de-o viață a acestor oameni harnici.
Eu vreau să transform #PrimăriaSectorului5 într-un partener și aliat al cetățeanului, nu într-un instrument care pune piedici și distruge vieți” – este textul postat de Adrian Fundeneanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri