Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu îl imită pe Liviu Dragnea. Muşcă roşii în campania electorală

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu reia campania cu roşiile româneşti, pe care Liviu Dragnea a avut-o înainte de alegerile europarlamentare. S-a pozat şi el, sugând şi muşcând din roşii, la fel ca fostul şef al PSD, puşcăriaşul Liviu Dragnea.

Cumpăraţi cu încredere produse româneşti! Să gândim româneşte şi să susţinem producătorii români! Este singura cale, pentru că românii să aibă parte de hrană sănătoasă şi să nu mai fie nevoiţi să apeleze la toate porcăriile pline de chimicale din import!

Vă spun că se poate! Am vizitat în aceste zile două familii de tineri fermieri români, care m-au impresionat prin ceea ce au reuşit să construiască. Familia Balaci a reuşit să pornească de la zero o afacere cu legume, iar acum are cele mai multe solarii din Gorj. Gustul roşiilor de Băleşti este inegalabil!”, a scris Ciolacu, pe Facebook, unde a postat şi o imagine, în care muşcă dintr-o roşie.

Atât de jenant…

Ciolacu nu face decât să copieze aproape cuvânt cu cuvânt, în ceea ce spune, campania dusă de Liviu Dragnea, înainte de alegerile europarlamentare, care l-a dus în gard şi după care a ajuns la puşcărie.

Dragnea s-a pozat şi el în mai multe rânduri muşcând din roşii. Un gest similar a făcut şi într-o emisiune „Viaţa satului” la TVR. Campania lui Dragnea era îndreptată impotruva UE, pe care o acuza că ar vrea să distrugă produsele naturale şi tradionale româneşti.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri