Caută
Close this search box.

VIDEO. Raed Arafat, avertisment despre pericolul medicamentelor contrafăcute. Ce spune despre pastilele anti COVID-19

raed arafat

Raed Arafat a avertizat asupra pericolului pe care îl prezintă medicamentele contrafăcute după ce polițiștii de frontieră au confiscat joi aproape 3.500 de pastile contrafăcute anti COVID-19, venite din Bulgaria.

„Atenționez oamenii să nu procure medicamente de pe internet, de la persoane necunoscute sau alte circuite care nu sunt oficiale. Medicamentele contrafăcute pot arăta exact ca medicamentele originale. Contrafacerea medicamentelor este o problemă veche, și Organizația Mondială a Sănătății a avertizat asupra ei. Oricând există probleme cu aprovizionarea cu un medicament, apar astfel de situații.

Atenționarea noastră pentru populație este sa nu achiziționeze medicamente de niciunfel de pe internet, site-uri sau de la persoane necunoscute, ci să meargă doar pe linia oficială”, a declarat Raed Arafat,, în conferința de presă de după ședința CNSU.

Polițiștii de frontieră au confiscat joi, la granița cu Bulgaria, aproape 3.500 de pastile contrafăcute.

Un număr de 3.490 de comprimate, ce conţin în prospect specificaţia COVID-19, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră giurgiuveni într-un camion ce transporta bunuri din Bulgaria pentru România.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autocamion condus de către un cetăţean din Republica Bulgaria. Mijlocul de transport era încărcat cu diverse mărfuri de la o societate comercială din Bulgaria pentru o societate comercială din România. La controlul efectuat asupra autocamionului, în interiorul semiremorcii a fost descoperită cantitatea de 3.490 comprimate, ce conţin în prospect specificaţia COVID-19, în valoare de aproximativ 8.500 de lei, despre care există suspiciunea rezonabilă că sunt contrafăcute, iar şoferul nu deţinea autorizaţiile necesare” se arată într-un comunicat de presă remis, joi, de ITPF Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri