Caută
Close this search box.

Florin Cîţu: Fiecare membru al Cabinetului va fi evaluat pe ceea ce face, nu pe ceea ce spune că face

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că fiecare membru al Cabinetului său va fi evaluat pe baza performanţei, pe tot ceea ce face, şi nu pe ceea ce spune că face. Premierul beneficiază de susţinere totală, a spus, cu același prilej, șeful PNL, Ludovic Orban.

Îi asigur pe toţi membrii Cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanţei, pe baza a tot ceea ce fac şi nu pe ceea ce spun că fac. Repet: fiecare membru al Cabinetului condus de mine va fi evaluat pe ceea ce face, nu pe ceea ce spune că face„, a precizat Florin Cîţu, la Parlament, după şedinţa conducerii PNL.

Premierul a fost întrebat ce măsuri se impun în privinţa miniştrilor care l-au atacat după revocarea din funcţie a lui Vlad Voiculescu, în speţă ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care l-a numit „un zombi politic”.

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că premierul are din partea partidului susținere totală.

PNL este un partid responsabil, care şi-a asumat răspunderea guvernării şi care a acţionează pentru o bună guvernare. (…) Premierul beneficiază de susţinere totală. Nici nu se pune în discuţie, vreo secundă, schimbarea configuraţiei politice. Noi nu ne jucăm cu România. Când am hotărât că premierul acestui Guvern este Florin Cîţu, suntem consecvenţi, serioşi şi mergem mai departe. Îndemnul nostru pentru toţi partenerii din coaliţie este să lăsăm de-o parte ceea ce ne separă şi să ne concentrăm pe ceea ce aşteaptă românii de la noi şi anume să asigurăm o bună guvernare„, a subliniat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri