Caută
Close this search box.

Preşedintele liberal al CJ Vrancea cere PSD sancţionarea consilierului care a jignit-o pe Clotilde Armand. Ce spune CNCD

cătălin toma

Cătălin Tom, preşedintele liberal al CJ Vrancea, cere organizaţiei locale PSD sancţionarea consilierului judeţean Ioan Micu, pentru afirmaţiile revoltătoare ale acestuia, despre Clotilde Armand.

Cariera politică a pesedistului vrâncean Ioan Micu, devenit consilier județean în urmă cu numai două luni, prin retragerea unui coleg de partid, se va încheia mai curând decât a crezut, arată sursele politice locale.

Șefii organizației județene PSD Vrancea vor propune excluderea lui din partid, după un comentariu halucinant, făcut pe pagina de Facebook a unui membru USR-PLUS.

Postarea era despre criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei, iar consilierul județean Ioan Micu a scris despre Clotilde Armand că în Franța era răpită și violată zile în șir.

Președintele CNCD, Asztalos Csaba, a afirmat că CNCD s-a autosesizat cu privire la declarația consilierului județean PSD Vrancea, Ioan Micu.

„Am dispus autosesizare. O să cităm părțile, întrebăm părțile cu privire la subiectul plângerii sau autosesizarii, după care vom adopta o decizie. Probabil într-o lună, cam așa.

Putem să dăm amendă contravențională, dacă considerăm că a depășit limita libertății de exprimare și a încălcat demnitatea umană în acest caz. Putem să dăm amendă începând de la 1.000 de lei, până la 30.000 de lei”, a afirmat Asztalos Csaba, pentru News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri