Caută
Close this search box.

De ce s-a retras Naomi Osaka şi de la WTA Wimbledon

naomi osaka

Naomi Osaka a declarat forfait pentru turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, la care nu va participa nici Rafael Nadal.

Stuart Duguid, agentul sportivei din Japonia, i-a anunțat pe organizatorii competiției de la All England Club că Naomi Osaka a decis să nu participe la ediția din acest, pentru că dorește mai mult ”timp personal, pe care să-l petreacă alături de apropiați”.

Naomi Osaka, numărul doi WTA, va reveni în circuit odată cu Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Naomi Osaka nu va juca la Wimbledon anul acesta, pentru că vrea să își ia timp personal, pe care să-l petreacă cu apropiații, cu prietenii și familia.

Naomi Osaka va fi pregătită pentru Jocurile Olimpice și este entuziasmată să joace la Tokyo, în fața propriilor fani”, a anunțat Stuart Duguid, conform DigiSport.

Wimbledon este al treilea turneu la care Naomi Osaka renunță în ultimele trei săptămâni. Situația tensionată a apărut înaintea startului Roland Garros, când jucătoarea din Japonia a anunțat că nu se va prezenta la conferințele de presă organizate la Paris, pentru că se teme că întâlnirea cu reprezentanții mass-media o afectează din punct de vedere emoțional.

Naomi Osaka și-a respectat decizia, nu a mers la conferința de după meciul din turul întâi, câștigat în fața Patriciei Țig, motiv pentru care a fost amendată cu 15.000 de euro și amenințată de organizatori că va fi exclusă din competiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri