Caută
Close this search box.

Dan Cărbunaru spune că decizia privind certificatul digital COVID a fost discutată la nivelul coaliţiei

dan cărbunaru

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, a precizat miercuri că în cadrul şedinţei de guvern au fost prezentate elemente referitoare la certificatul digital COVID, dar decizia va fi luată la nivelul coaliţiei de guvernare.

„A fost o discuţie în acest sens, în cadrul Guvernului. Decizia privind forma acestui proiect va fi discutată, din câte am înţeles, la nivelul coaliţiei, urmând apoi ca elementele confirmate şi concretizate să fie comunicate. (…) Este o decizie care urmează să fie discutată şi în coaliţie, după care vom avea mai multe detalii”, a arătat Cărbunaru într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Cărbunaru a menţionat că discuţiile pe această temă urmează să fie purtate în „termen scurt”.

„Au fost prezentate elemente care, pentru a fi prezentate presei, trebuie să ajungă într-o formă validată, ceea ce nu este cazul discuţiei de astăzi. Au fost prezentate elemente concrete, însă măsura în care ele vor rămâne în această formă depinde de o serie de discuţii care încă nu au avut loc. (…)

Timpul rămas într-adevăr este scurt, dar înţeleg că şi discuţiile care se poartă pe această temă se vor purta într-un termen scurt, astfel încât măsurile să poată fi introduse într-un timp util”, a spus Cărbunaru, conform Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri