Caută
Close this search box.

Ministrul Apărării din Ucraina: „Vor exista pierderi. Vom fi nevoiţi să trecem prin durere”

ministrul apărării

Kievul se va confrunta cu noi provocări şi pierderi, a atras atenţia ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, într-un mesaj către Armată, după decizia Moscovei de a recunoaşte independenţa autoproclamatelor republici separatiste Doneţk şi Lugansk, din estul Ucrainei, şi de a trimite trupe în aceste teritorii.

„Ne aşteaptă provocări dificile. Vor exista pierderi. Vom fi nevoiţi să trecem prin durere, să depăşim teama şi disperarea”, a spus Reznikov, într-o declaraţie publicată de ministerul său, relatează AFP, potrivit Agerpres.

„Dar vom învinge, fără îndoială. Suntem pe teritoriul nostru”, a adăugat el. Potrivit Reuters, Reznikov a mai spus că decizia Rusiei înseamnă că Kremlinul a mai făcut un pas spre reînvierea Uniunii Sovietice.

„Inamicul şi-a arătat ieri (luni – n.r.) adevărata faţă, cea a unui criminal care vrea să ia ostatică lumea liberă. Kremlinul a mai făcut un pas spre reînvierea Uniunii Sovietice. Cu un nou Pact de la Varşovia şi cu un nou Zid al Berlinului”, a precizat el în declaraţia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri