Caută
Close this search box.

Ghicitoarea în cărți, Pilar Abel, nu este fiica biologică a lui Salvador Dali

Pilar Abel, ghicitoare în cărți de tarot, nu este fiica biologică a celebrului artist suprarealist Salvador Dali, potrivit testelor ADN, a informat miercuri Fundația Gala-Salvador Dali, citată de EFE.

O judecătoare din Madrid a cerut exhumarea rămășițelor pictorului spaniol, la 26 iunie 2017, pentru a se preleva probe care să ateste eventuala sa paternitate.

Pilar Abel a prezentat o solicitare de stabilire a paternității pictorului, argumentând că ea este rodul relației dintre mama sa și Salvador Dali din vara anului 1955, potrivit Agerpres.

Pilar Abel, în vârstă de 61 de ani, a tot încercat să dovedească în instanță că este unica fiică a celebrului artist. Potrivit declarațiilor sale, mama ei l-a cunoscut pe Dali atunci când lucra ca slujnică în casa unor prieteni ai pictorului, în stațiunea balneară Port-Lligat.

Salvador Dali, un celebru artist suprarealist, a murit pe 24 ianuarie 1989 într-un spital din Figueres din Catalonia, la vârsta de 84 de ani, după o viață intensă și trepidantă, alimentată de creațiile sale artistice și de numeroase extravaganțe.

Artistul și-a petrecut ultimii șapte ani din viață trăind izolat în castelul său din Pubol, înconjurat de asistente medicale și secretare.

Foto: thesun.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri