Caută
Close this search box.

Drama continuă: Harvey Weinstein acuzat de viol de o actrița germană

O actriță germană a intentat un proces împotriva lui Harvey Weinstein, acuzând producătorul că ar fi violat-o în 2006, în timpul Festivalului de Film de la Cannes, relatează AFP.

Harvey Weinstein, care s-a întâlnit cu Emma Loman în 2004 la Festivalul de Film de la Veneția, ar fi invitat-o la Festivalul de Film de la Cannes în 2006, pentru a discuta despre cariera sa, în conformitate cu procesul intentat luni în Los Angeles, de actrița germană. La început suspicioasă, actrița acceptă în cele din urmă propunerea lui Weinstein mai ales că acesta domnea peste Hollywood. Producătorul s-a dovedit a fi insistent, un asistent al producătorului apelând-o de 30 de ori pe zi, conform documentului instanței.

Dacă în timpul primelor întâlniri de lucru de la Cannes, Harvey Weinstein era foarte profesionist, indică textul, acest comportament s-a schimbat atunci când a invitat-o în camera sa de hotel, în principiu pentru a discuta rolurile pentru ea în filmele sale. „Sosind în camera lui Weinstein … Weinstein și-a lăsat repede deoparte atitudinea profesională și, în schimb, a controlat-o pe Loman și a violat-o”, a spus plângerea. În document se mai adaugă faptul că fostul producător i-ar fi spus apoi că ar putea să-și distrugă cariera dacă vorbea. „Înspăimântată de gândul că nimeni nu ar crede și de o posibilă răzbunare de la o figură atât de puternică, Loman a tăcut”, continuă plângerea.

Modelul-actriță s-a simțit capabilă să dea în judecată producătorul de 66 de ani doar după descoperirile în cascadă împotriva sa la sfârșitul anului 2017, detaliază textul.

Acuzat de sute de femei pentru abuzuri sexuale, Harvey Weinstein a fost oficial acuzat de viol, sex forțat și sex oral forțat de trei femei diferite. El pledează nevinovat și asigură că toate relațiile sale sexuale au fost de comun acord. Emma Loman îl acuză pe Weinstein inclusiv pentru agresiune, încălcarea legilor împotriva traficului de ființe umane și deteriorarea integrității fizice. Agentul lui Weinstein nu a răspuns imediat acestor acuzații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri