Caută
Close this search box.

Totul despre nunta prinţului Nicolae, de la Sinaia

Principele Nicolae şi Alina-Maria Binder se află de mai multe zile la Sinaia pentru a pune la punct ultimele detalii legate de cununia religioasă care va avea loc duminică. Cuplul a oferit şi câteva informaţii despre marele eveniment.

Nicolae Medforth-Mills (33 de ani), nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, şi Alina-Maria Binder (30 de ani), o tânără discretă, pasionată de aviaţie, au anunţat recent că pregătirile pentru nuntă au intrat pe ultima sută de metri.

„Pregătirile sunt stresante, dar totul este în ordine şi abia aşteptăm. Bineînţeles că avem şi emoţii, dar sunt bune. Oricum va fi o zi foarte frumosă“, a declarat cuplul în faţa presei din Sinaia. Căsătoria civilă a celor doi a fost oficiată în secret anul trecut, în Anglia.

Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, situată la intrarea în staţiune, iar un sobor de preoţi împreună cu IPS Calinic al Argeşului şi Muscelului vor săvârşi Sfânta Taină a Cununiei. Slujba de cununie, care va începe la 14.30, va putea fi văzută pe un ecran amplasat în afara bisericii. La lăcaşul de cult pregătirile sunt în toi.

Au fost schimbate mochetele cu unele noi, de culoare roşu aprins, iar mobilierul a fost şi el înlocuit, cheltuielile fiind suportate de un „iubitor al Casei Regale“, aşa cum au precizat lucrătorii de la biserică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri