Caută
Close this search box.

Moroșanu, fioros: ”Îți promit că te voi bate”

Cătălin Moroşanu a anunţat că acceptă provocarea lui Daniel Ghiţă şi e gata să urce în ring cu omul care l-a provocat recent. Daniel Ghiţă a revenit în K1 după patru ani şi l-a făcut KO pe Dzevad Poturak în doar un minut şi 35 de secunde. După meci i-a lansat provocarea lui Cătălin Moroşanu, pentru a stabili cine e cel mai bun greu din kick box.

„Toate cuvintele grele adresate între sportivi m-au lăsat cu un sentiment neplăcut. Nu trebuia să ne jignim ca la uşa cortului. Nu mi se pare normal ca un sportiv precum Daniel Ghiţă să lanseze astfel de mesaje. Nu se poate să ne jignim în halul ăsta. Sportul ăsta înseamnă respect, nu se poate aşa ceva. Trebuie să fim un exemplu pentru oamenii din jurul nostru. Nu am spus niciodată că sunt marele campion din K1. Eu mereu am făcut meciuri pentru publicul din România. Eu am îmbinat show-ul TV cu luptele. Am reuşit să menţin acest fenomen K1 în România pentru că am îmbinat aceste lucruri. Cei care vin din spatele nostru vor beneficia din multe puncte de vedere. Niciodată nu m-am lăudat, doar am arătat că se poate. I-am deschis uşa şi lui Daniel Ghiţă, chiar dacă nu va recunoaşte asta.

”Sunt primul român care s-a bătut într-un World Gran Prix în Asia. Daniel Ghiţă nu este campion în K1. Peter Aerts e campion. El a participat la un Final 8, am participat şi eu, dar nu este campion K1. Niciodată nu ai fost campion K1, Daniel Ghiţă. Să facem atac la viaţa persoanlă sunt chestii de show. Nu se poate aşa ceva! Nu mi se pare normal să faci astfel de lucruri. La ora actuală, cel mai bun greu este Benny Adekunle Miron Adegbuyi. De patru ani se luptă în Glory. Benny e cel mai bun şi să ştiţi că nu a răspuns la vorbele lui Ghiţă, pentru că este foarte sus. Raul Cătinaş, dacă se ţinea de sport, era bomba atomică. El a avut o problemă cu sponsorii… El va reveni, se va antrena cu noi şi sper să reprezinte din nou România. Noi, sportivii, suntem un exemplu pentru societate.

Eu, Cătălin Moroşanu, accept provocarea lui Daniel Ghiţă. Am două condiţii: să se lupte în Dynamite Show şi să vină pregătit. Cred că meciul cu Poturak aţi apucat să-l vedeţi. Ne batem bărbăteşte! Ai cuvântul meu de onoare că te voi bate. Îţi promit chestia asta”, a spus Cătălin Moroşanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ulterior, Moroşanu a anunţat că îşi doreşte ca lupta să se desfăşoare pe un stadion, în cazul în care Ghiţă va accepta oferta Dynamite Fighting Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri