Caută
Close this search box.

A apărut al cincilea oraş care vrea să se alăture Alianţei Vestului

Reşita

A apărut al 5-lea oraș care vrea să se alăture Alianței Vestului, primarul fiind nemulțumit că Guvernul Dăncilă nu dezvoltă infrastructura.

Primarul din Reșița, Ioan Popa, a declarat că intenționează să facă demersurile necesare pentru ca orașul pe care îl conduce să se alăture celor patru orașe care vor forma Alianța Vestului (Oradea, Timișoara, Cluj-Napoca, Arad).

Edilul din Reșița spune că cele patru orașe sunt un exemplu pentru România și au demonstrat că se poate face performanță.

Alianţa Vestului va fi semnată azi de primarii Robu, Bolojan, Boc şi Falcă, la Timişoara

„Reşiţa e gata să se alăture oricărei alianţe create de municipii din zona Transilvania, din zona Banat, creată de municipii de genul celor patru, pentru că aceste administraţii au demonstrat că fac performanţă. Eu, cel puţin, sunt de foarte multe ori la Oradea şi la Arad şi primesc răspunsuri concrete şi corecte.

Când s-au întâlnit prima dată cei patru primari, în urmă cu aproape două luni, când s-a devoalat intenţia, la Conferinţa Urban Talk, am spus de atunci că vreau să ne alăturăm”, a declarat primarul reşiţean, potrivit Adevărul.

FOTO: DirectBooking.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri