Caută
Close this search box.

DNA va cere arestarea lui Ghiță

Update Procurorii DNA Ploiești vor cere emiterea unui mandat de arestare pe numele fostului deputat Sebastian Ghiță, dacă acesta nu se va prezenta în cursul zilei de joi la sediul IJP Prahova pentru a semna în cadrul controlului judiciar.

Fostul deputat Sebastian Ghiță continuă să fie fugar. Potrivit Agerpres, Ghiță nu s-a prezentat, joi, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova pentru a semna conform procedurilor impuse prin măsura controlului judiciar pe cauțiune.

Caricatura de Florina Oros

Surse judiciare au declarat că Ghiță trebuia să se prezinte la IJP Prahova la ora 10.30. Sebastian Ghiță a fost ultima dată la IJP Prahova în ziua de 19 decembrie pentru a semna în cadrul controlului judiciar.

Ulterior, el a fost citat să se prezinte, pe 21 decembrie, la DNA Ploiești în dosarul Ponta-Blair, însă nu a venit, la sediul Parchetului ajungând doar avocații săi.

În aceste condiții, fostul deputat a fost căutat la domiciliul său și la mai multe adrese despre care se cunoștea că sunt frecventate de fostul parlamentar, fără a fi însă găsit, au precizat surse apropiate anchetei.

Caricatura de Florina Oros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri