Caută
Close this search box.

Factură de peste 18.000 de euro la căldură, primită la o şcoală

Conducerea unei şcoli de Buzău a primit o factură în valoare de 85 de mii de lei, bani care reprezintă contravaloarea căldurii furnizată într-o singură lună.

„Este factura record care ne-a venit în aceast an. Deoarece nu avem nici o posibilitate tehnică să reducem căldura. Anul trecut am făcut întâmpinare la RAM, ni s-a explicat că din punct de vedere tehnic nu se poate reduce căldura. Noi avem două intrări şi sala de sport. Într-adevăr, suprafaţa este foarte mare, dar şi factura mi se pare enormă. Peste 85 de mii de lei pe o lună”, a declarat Aurelian Poteraş, directorul Şcolii numărul 11 din Buzău.

Potrivit sursei citate, unitatea de învăţământ va plăti factura, însă a cerut furnizorului agentului termic să găsească soluţii pentru reducerea costurilor.

„Noi avem destul de mare fondul, deoarece avem şi copii mulţi, dar, în loc să folosim banii pentru realizarea altor probleme urgente ale şcolii, trebuie să achităm căldura. Au găsit o soluţie de moment, montarea a două bucle pe intrările principale, cu senzori şi aşa să putem spera să mai scadă factura. Este anormal!”, a precizat Aurelian Poteraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri