Caută
Close this search box.

Fenomen straniu: la Sarmisegetuza Regia au apărut păsări de zăpadă!

Un fenomen bizar la Sarmizegetuza Regia poate fi observat de turiștii care vizitează zilele acestea cetatea dacică din Munții Orăștiei, județul Hunedoara. Stratul gros de zăpadă, care s-a așternut la Marele Templu Circular, a fost modelat de soare și vânt, luând formele unor creații uluitoare.

Administratorii monumentului istoric le-au suprins în imagini și îi invită pe curioși să le admire.

Mituri stranii circulă pe seama așezării dacice Sarmizegetuza Regia. Se spune că locul s-ar suprapune unui oraș subteran întins pe zeci de hectare. Totodată, în incinta sacră din capitala Daciei ar exista un portal energetic care ar face legătura cu universuri paralele.

Incinta sacră a orașului antic ar reprezenta un important centru energetic, cel puțin asta susțin cei care practică meditația și yoga. De altfel, sute de oameni întâmpină, an de an, la cetatea dacilor echinocțiul de primăvară. În luna martie a anului trecut, locurile de cazare din pensiunile de la poalele cetăților dacice din Munții Orăștiei au fost rezervate de turiștii care au întâmpinat echinocțiul de primăvară la cetatea Sarmizegetuza Regia.

Fosta capitală a Regatului Dac, comparată de mulți dintre vizitatori cu celebrul ansamblu Stonhenge, are semnificații la fel de profunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri