Caută
Close this search box.

Michelle Obama: „Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare a vieții mele”

Michelle Obama

 

Michelle Obama a elogiat, vineri, într-un ultim mesaj de la Casa Albă, „magnifica diversitate” a Americii și a cerut tinerilor să nu aibă teamă de viitor și să se lupte pentru libertățile lor, transmite AFP.

„Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare a vieții mele, sper că ați fost mândri de mine”, a spus, cu lacrimi în voce, întâia „First Lady” afro-americană din istoria SUA, consemnează France Presse, citată de Agerpres.

La două săptămâni de momentul sosirii la putere a lui Donald Trump, soția lui Barack Obama i-a chemat pe americani să nu cedeze și să fie activi pentru „a proteja și prezerva” libertățile lor.

„Tuturor tinerilor care ascultă, să știți că această țară vă aparține, oricare ar fi originea voastră sau cariera voastră”, a declarat aceasta. „Dacă voi sunteți imigranți sau părinții voștri, să știți că faceți parte dintr-o tradiție de care America este mândră. (…) Să știți totodată că diversitatea religioasă este de asemenea o mare tradiție americană, fie că sunteți musulmani, creștini, evrei, hinduși, sikh”, a adăugat Prima Doamnă a SUA.

„Magnifica noastră diversitate ne face ceea ce suntem”, a mai spus Michelle Obama, care, la 52 de ani, a indicat că intenționează să continue munca sa centrată pe educația fetelor, în SUA. dar și de-a lungul lumii.

„Să nu aveți teamă ! Mă auziți? Să nu aveți teamă, fiți concentrați, fiți determinați”, a mai arătat aceasta, adăugând că acesta este ultimul său mesaj, în calitate de Primă Doamnă, pentru tinerii americani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri