Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu: Semnal de alarmă asupra „tăvălugului mizeriei în sănătate”

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății în Guvernul Cioloș, a postat un anunț, pe pagina personală de Facebook, prin care își manifestă revolta față de actuala clasă politică din România, despre deciziile liderilor actuali din Senat și Guvern în ceea ce privește sistemul de sănătate și reforma managementului de spitale și, consideră că aceștia vor încerca să arunce la gunoi „tot ce a făcut bun guvernul Cioloș în orice domeniu, toate reformele începute în acest an, toată munca a zeci de oameni”.

“Chiar acum le permitem baronilor sănătății și politicienilor care au distrus sistemul să își ia revanșa. Tot ce a făcut bun guvernul Cioloș în orice domeniu, toate reformele începute în acest an, toată munca a zeci de oameni … vor încerca să o arunce urgent la coș. Puterea trebuie să meargă din nou la ei … la tatucii sistemului, la cei neclintiți de zeci de ani deja din pozițiile lor, la cei care au adus sistemul sanitar în halul în care este acum.”

În continuare, Vlad Voiculescu își exprimă părerea referitor la deciziile liderilor politici în privința sistemului de sănătate din România și felul în care acesta să fie manageriat, exprimând totodată, din punctul său de vedere, motivele celor de la guvernare.

„Domnii de la guvernare (mai precis cei din SENAT si de la GUVERN, deocamdata) ne spun ca este ok ca MANAGERII DE SPITALE PUBLICE:

– sa fie in organe de conducere, administrare şi control ale PARTIDELOR POLITICE;
– sa fie in organe de conducere, administrare şi control al COMPANIILOR PRIVATE;
– sa isi PROMOVEZE RUDE pe pozitii de sefi mai mici (sefi de sectie, laborator, etc.) in acelasi spital;
– sa fie selectati doar dintre CADRE UNIVERSITARE si medici primari in toate spitalele clinice*;
– sa primeasca FINANTARI PT. ACTIVITATI DIDACTICE SAU DE CERCETARE de la furnizori ai spitalului;
– sa numeasca sefii de sectie/laborator FARA NICIUN FEL DE CONCURS, desigur, la recomandarea universitatii (sau, desigur, acolo unde este cazul, sa separe sectia in 2,3,4 sectii mai mici ca toata lumea sa fie multumita);

DE CE FAC ASTA?
DE CE ESTE ATAT DE IMPORTANT?

Ei bine, JAFUL ale carui rezultate le vezi acum in sanatate nu s-a facut doar din Ministerul Sanatatii si de la sediile partidelor!

JAFUL cel mai mare s-a facut in spitale. BANII TAI au fost furati de manageri CORUPTI, de manageri NUMITI POLITIC, de ei si de PRIETENII LOR din partid, universitate, etc.

Spitalul este institutia cu rol de PALNIE in sistem … palnia in care se toarna bani de la CNAS, bani de investitii de la MS, bani de investitii de la primarii si consilii judetene, bani din fondurile europene, bani care SE SCURG catre FIRME PRIETENE Si DE FAMILIE!

Te-a mirat ce ai vazut la Malaxa? Domnul doctor (medic primar si cadru universitar, desigur) Secureanu este doar un peste mic. Alti cativa au fost arestati in cursul anului trecut. Altii urmeaza. Toti au indeplinit conditiile de mai sus.

Si da, despre faptele lor STIAU TOTI!
Cei care i-au NUMIT, cei care i-au MARIT, cei care le-au permis sau impreuna cu care si-au numit RUDELE si FINII in functii cheie in spital, cei care i-au pus acolo pentru A ITI FURA BANII. Banii din taxele tale pentru MEDICI si PERSONALUL din spital care a avut sau va avea grija de tine si de ai tai, banii de MEDICAMENTE pe care a trebuit sau va trebui sa le cumperi tu pentru ca nu se gasesc in spital, banii pentru DEZINFECTANTUL care nu exista in recipientul ala gol de pe perete, banii pentru a repara nenorocitele acelea de CLADIRI in care nu iti vine sa intri nici sanatos, banii pentru ca tu si ai tai sa te faci bine atunci cand AI AVUT sau VEI AVEA NEVOIE de acel spital.

Daca ei vor avea nevoie, vor merge in strainatate.

Cand tu sau ai tai veti avea nevoie, va trebui sa impingi la deal un bolovan imens. Daca vei avea resursele sa il impingi, te vei salva. Daca nu, te va strivi, pe tine sau pe cei dragi tie” mai precizează fostul ministru al Sănătății.

Spre finalul postării sale, Vlad Voiculescu îndeamnă cetățenii să distribuie mai departe anunțul său și le cere acestora să se ia atitudine pentru a opri  „tăvălugul mizeriei în sănătate”:

  1. Da SHARE acestei postari sa afle lumea. Nu e bula atat de mica precum credeti!
  2. CERE Comisiei de Sanatate a Camere Deputatilor sa ia atitudine! Aici gasesti componenta ei:http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.co?idc=8
  3. Cere deputatului tau sa opreasca tavalugul mizeriei in sanatate! Aici il gasesti:http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.ce?idl=1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri