Caută
Close this search box.

Realitatea bate filmul: Dana Grecu l-a dat afară pe PSD-istul Codrin Ștefănescu din emisiune

„Îl mai astept pe Codrin Șefănescu în emisiune dacă mai vrea să vină, dar nu pot să nu-mi respect principiul de a respinge oamenii care imită pe altii”, a spus Dana Grecu, realizatoare Antena 3, la sfârșitul emisiunii de luni seara.

Evenimentul s-a petrecut în studioul Antenei 3, dupa ce PSD-istul a început să îl îngâne și să îl imite pe reprezentantul PNL, Răzvan Prișcă.

Faptele s-au petrecut în felul următor: Codrin Stefănescu a spus Florin Iordache e un „erou”. Prișcă nu a fost de acord, afirmând că fostul ministru al Justiției „a dus distrugerea Justiției din România pana in Monitorul Oficial”. În replică, Codrin Ștefănescu a început să-l ridiculizeze și să imite vocea lui Prișcă.
Dana Grecu i-a tăiat microfonul lui Codrin Ștefănescu. Acesta a fost momentul când Codrin Stefanescu a întrebat: „Mă dați afară din emisiune?”, iar Dana Grecu i-a răspuns: „Dacă nu vă cereți scuze, plecați”.
Codrin Ștefănescu și-a dat jos lavaliera și a plecat, cu o repică de învingător: „Rămâneti aici domnule Prișcă cu Dana Grecu, care susține PNL”.

Sursa foto: DCnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri