Caută
Close this search box.

Spectacolele de matineu revin la Teatrul Național București

La cererea publicului şi într-o bună tradiţie a teatrului, matineele revin pe afişul Naţionalului bucureştean, ocazie cu care unele din cele mai solicitate spectacole vor putea fi urmărite de la ora 11.oo, sau de la ora 15.00. Între primele titluri ce urmează această programare figurează spectacole din repertoriul sălilor Atelier, Pictura şi Studio.

Duminică 26 martie, la Sala Pictura, ora 11.oo, puteţi vedea una din cele mai apreciate comedii ale stagiunii, Allegro, ma non troppo de Ion Minulescu, regia Răzvan Popa, scenografia Florilena Popescu Fărcăşanu.  În distribuţie: Gavril Pătru, Marius Rizea, Costina Ciuciulică/Monica Davidescu, Aylin Cadîr/Ileana Olteanu, Eugen Cristea, Victoria Dicu, Costică Lupșa.

Un spectacol apreciat ca fiind: „bine ritmat (allegro, ma non troppo), echilibrat, stenic” – Mariana Ciolan, Revista Teatrală Radio – Pușa Roth: „un spectacol care aduce o oază de linişte, de umor, de amor şi de sentimentalism”;  „agreabil, sincer, cu destul de multe momente reuşite, o producţie care sigur se va bucura de aprecierile publicului larg”  – Răzvana Niță, Port ro;  „cumsecade, elegant, în care nu se înjură și nu se dezbracă, în care partea deșucheată se află într-un subtext igienic, de unde nu lezează pudibonderia spectatorului de școală veche” – Gabriela Hurezean, Muze și arme;  „uşor, dar „allegro”, de mare haz, ce va umple ani buni sălile, oriunde se va juca!” – Mircea M. Ionescu, Taifasuri.

În perioada următoare, în week-end veți putea vedea și alte reprezentații de matineu, între care: Cinci femei de tranziție de Rodica Popescu Bitănescu – sâmbătă 1 aprilie, ora 11.00, Sala Pictura, Idolul și Ion Anapoda de G. M. Zamfirescu, regia Ion Cojar – sâmbătă 8 aprilie, ora 15.00, Sala Studio, Bârfe, zvonuri și minciuni de Neil Simon, regia Ion Caramitru – duminică 9 aprilie, ora 11.00, Sala Studio, precizează un comunicat de presă, difuzat de TNB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri