Caută
Close this search box.

Minodora Ilie: O viață dedicată omeniei

Marți seara, la Gala Celebrităților 2017, Minodora Ilie, președinta Fundației Omenia a fost răsplătită cu premiul publicului.

”Analizând realitatea româneasca de după Revoluţia din 1989 nevoile economice, sociale, morale si spirituale în această perioadă de trecere către o societate autentic democratică şi pornind de la ideea noi, românii, avem ca blazon conceptul nepereche şi cuvântul intraductibil OMENIA, un grup de oameni de bine au pus bazele Fundaţiei Internaţionale OMENIA”, declară președintele fondator al Fundației Omenia, Minodora Ilie. Președintele de onoare al fundației e PF Daniel, patriahul Bisericii Ortodoxe Române, iar prim vicepreședinte, generalul Ion Talpeș.

Cu o experiență în zona societății civile de aproape 25 de ani, activitățile fundației sunt deja de notorietate publică, promovând caritatea, reconcilierea şi lupta pentru pace.

O prezență elegantă, dar fermă, Minodora Ilie s-a remarcat în peisajul public românesc prin activitatea de reconciliere a religiilor și a respectării principiilor de demnitate si libertate ale tuturor oamenilor, indiferent de etnie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri