Caută
Close this search box.

Cetățean român, rănit în explozia din Spania

Un cetățean român a fost rănit în explozia ce a avut loc joi, în Spania, la fabrica din Arganda del Rey, în prezent fiind internat, în afara oricărui pericol, potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

„Ambasada României la Madrid are în atenție incidentul produs la data de 4 mai 2017 la o unitate industrială de prelucrare a deșeurilor din localitatea Arganda del Rey și a întreprins încă de la început demersuri pe lângă autoritățile competente, pentru a verifica dacă au fost afectați cetățeni români”, informează Ministerul de Externe.

Potrivit informațiilor furnizate MAE de autoritățile locale, cetățeanul român a fost internat în spitalul din Arganda del Rey, „în prezent acesta aflându-se în afara oricărui pericol”.

Un diplomat cu atribuții consulare din cadrul misiunii diplomatice române s-a deplasat la unitatea medicală în care este internat rănitul, pentru a obține informații suplimentare privind starea de sănătate a acestuia și pentru a oferi asistență consulară, precizează MAE.

Potrivit AFP, 30 de persoane au fost rănite joi în Spania, între care 3 grav, în explozii urmate de un incendiu la un centru de reciclare a uleiului industrial în apropiere de Madrid.

sursa: agerpres.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri