Caută
Close this search box.

O elevă din Paşcani a fost acceptată la șapte universități din străinătate

Pentru Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” din Pașcani, eleva Claudia Amarei din clasa a XII-a C va rămâne cu siguranță ambasadorul care, începând de astăzi, va reuși să-i facă pe toți ceilalți uniriști mai ambițioși, mai responsabili și mai încrezători.

Claudia a aplicat și a fost acceptată la șapte universități din străinătate, cinci din Marea Britanie și două din Danemarca, prin intermediul ghidurilor complete pentru aplicare la universități UCAS, respectiv Optalgese.

“Acest drum al minunatei noastre viitoare absolvente a început în luna ianuarie, când s-a înscris la universitățile britanice (Bath, Southampton, Greenwich, Cardiff, Middlesex) și a continuat în martie, când a aplicat pentru DANIA și Business Academy Aarhus din Danemarca. Surpriza uriașă a fost acceptarea ei la toate cele șapte universități alese”, a declarat profesoara Iuliana Gordin, purtător de cuvânt la Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”, Paşcani, potrivit Agerpres.

În următoarea perioadă, Claudia se pregătește temeinic în vederea obținerii unei medii foarte bune la examenul de bacalaureat, întrucât admiterea ei este condiționată de acest lucru.

Deocamdată, eleva a optat pentru universitățile din Southampton și din Bath din Regatul Unit și Business Academy Aarhus din Danemarca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri