Caută
Close this search box.

Unicul parfum comestibil din România, lansat de un bucătar din Alba Iulia

Un bucătar din Alba Iulia a lansat un parfum unic, ce poate fi folosit atât ca parfum de corp sau after-shave, dar care este şi comestibil, putând fi adăugat ca ingredient care să dea aromă deserturilor.

Cosmin Toma a declarat pentru News.ro că parfumul, denumit „Vert de Toma”, are ca ingrediente lavanda, menta sălbatică şi feniculul, toate fiind puse la macerat şi preparate după o reţetă proprie.

„Parfumul „Vert de Toma” este un parfum comestibil unic în România, care poate fi folosit atât pe corp, cât şi pe preparatele dulci ca să le dea savoare. «Vert» în limba franceza înseamnă «verde» şi face referire la culoarea verde a parfumului dată de lavanda, menta sălbatică şi feniculul folosite ca ingrediente” a mai spus Cosmin Toma.

Bucătarul a explicat că intenţionează ca de anul viitor să pună parfumul în vânzare, urmând ca acesta să fie unicul parfum comestibil comercializat în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri