Caută
Close this search box.

Scandal cu piticul nud. Spotul filmat de KFC în Turnul lui Vlad Ţepeş a stârnit un val de indignare. VIDEO

Un spot publicitar filmat de cunoscutul lanţ de fast-food KFC, la începutul lunii mai, i-a indignat pe internauţi. Reclama a fost filmată în Turnul Chindiei, iar în imagini apare un pitic dezbrăcat, încadrat de două domnişoare.

„Am trăit s-o văd şi pe asta. De obicei nu reacţionez la mizerii. Încerc să-mi fac partea-n bucăţica mea şi să-mi conserv energia pentru a construi. Dar aşa ceva? În Turnul Chindiei? În oraşul meu? În Cetatea de Scaun a Ţării Româneşti? De ce? De ce? De ce?”, este numai unul dintre numeroasele comentarii de pe reţelele de socializare.

Autorităţile din Dâmboviţa cred că imaginea simbolului Târgoviştei a fost afectată şi spun că vor cere daune lanţului de fast-food KFC, după ce reclama difuzată în Germania prezintă un actor pitic dezbrăcat care se aruncă din Turnul Chindiei.

KFC a avut o primă reacţie în legătură cu scandalul creat. „Menţionăm că echipa KFC România nu a avut nici o implicare în realizarea spotului în discuţie”, a precizat pentru „Adevărul” Ana Filipescu, PR Manager.

Reprezentanţii Curţii Domneşti din Târgovişte spun că vor cere daune în instanţă şi retragerea din mediul online a reclamei pe care o consideră scandaloasă şi despre care susţin că ar aduce prejudicii de imagine unui monument istoric de importanţă naţională.

Directorul instituţiei susţine că nu s-a dat aprobare pentru aşa ceva. Oficialii primăriei locale au prezentat un contract încheiat între Curtea Domnească şi o firmă de producţie publicitară din Bucureşti pentru închirierea locaţiei – Turnul Chindiei. SC DIGITAL SPIRIT SRL a închiriat locaţia pentru ziua de 10 mai, însă filmările au avut loc a doua zi din cauza ploii. Suma primită de Complexului Naţional Muzeal “Curtea Domnească” a fost de 11.500 de lei.

Ovidiu Cîrstina, directorul Complexului Naţional Muzeal “Curtea Domnească” din Târgovişte, afirmă că nu i s-a spus nimic despre acest clip.

“La momentul în care au solicitat închirierea spaţiului i-am întrebat pentru ce vor filma şi în ce scop vor folosi imaginile, cum, de altfel, procedez cu toţi cei care solicită să închirieze diverse spaţii în interiorul Curţii Domneşti sau în alte muzee. Ni s-a spus că la turn urmează să se întâlnească nişte tineri şi să facă bungee jumping, să se arunce de acolo, dar le-am spus că nu sunt de acord cu aşa ceva. Replica lor a fost că tot acest lucru va fi realizat post-producţie”, a mai spus directorul, potrivit adevarul.ro.

 

Un răspuns

  1. Astia chiar sunt idioti! In loc sa zica merci ca le-au facut publicitate, ei se rascoala! KFC ar trebui sa ceara in justitie monitorizarea orasului pe turism, ante si post acestui clip, iar daca au crescut incasarile, sa-si ceara partea…PENTRU ca vor creste, insa dobitocii habar’nu’au ce le face bine…Si -indifferent- de ce s-a filmat- care este problema cu un pitic dezbracat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri